Janine van der Hulst

Alles over de verhalenbundel ‘De handen van…’ van het Huizer Schrijversgilde en ontvang het eerste verhaal cadeau

De handen van… is een heerlijke bundel vol pareltjes van gedichten, columns en verhalen. Maar liefst 19 gepassioneerde schrijvers van het Huizer Schrijversgilde hebben ieder een unieke bijdrage voor jou geschreven. Reis mee naar verre oorden, sprookjesland of vroeger tijden. Een fantastische verrassing om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

De bundel ‘De handen van…’ is uit een van de schrijfopdrachten tijdens een bijeenkomst ontstaan. In samenwerking met Uitgeverij Lieve Hart is er het afgelopen seizoen hard gewerkt om de bijdragen te schrijven, redigeren en vorm te geven. Binnenkort wordt deze bundel uitgegeven.

De opdracht was het thema: ‘De handen van…’ Uit deze opdracht blijkt wel hoe divers de schrijvers schrijven. Bijna alle genres komen aan bod en een ieder beschikt over een vlotte pen, de nodige fantasie of een flinke portie humor, waardoor de bijdragen makkelijk weglezen en vermakelijk zijn. Een echte aanrader om op een zwoele zomeravond of een regenachtige zondagmiddag heerlijk te ontspannen en te genieten van de verhalen, columns en gedichten.

Het Huizer Schrijversgilde

…is in het najaar van 2017 opgericht door auteur, manuscriptredacteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman (eigenaresse Uitgeverij Lieve Hart). Eens per maand komt de groep auteurs in een ongedwongen en gezellige sfeer bijeen om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om de pen ter hand te nemen.

De leden van het Huizer Schrijversgilde komen uit Huizen en omliggende plaatsen. Het Huizer Schrijversgilde heeft ook een eigen website waar regelmatig een column, kort verhaal of ander nieuws op wordt geplaatst.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.