Janine van der Hulst

Smullen en schrijven in de Schrijfsalon van Janine

Schrijfsalon in Huizen

Wat?

De beste en lekkerste ingrediënten van een Schrijfcafé en een Theesalon samengevoegd in Schrijfsalon Janine. Dit is de plek waar je, onder het genot van heerlijke versgezette thee en versgebakken lekkernijen, met inspirerende schrijfoefeningen gestimuleerd wordt om te schrijven. Samen schrijven we (waargebeurde) verhalen, gedichten en columns.

Ook kun je op jouw verzoek een verhaalgenre, dichtvorm en/of bloggen leren.

Wie geeft de Schrijfsalon?

Mijn naam is Janine van der Hulst. In maart 2023 studeerde ik af aan Dactylus, de Academie voor Schrijfdocenten, maar sinds 2008 geef ik al creatief-schrijven-lessen aan groepen.

Daarnaast werk ik als freelance manuscriptredacteur en ben ik auteur van de historische romans Lieve hart! en Gevangen Wind, daarnaast schreef ik twee boeken als ghostwriter. Het vijfde boek Warm hart, het vervolg op de historische romans, is onderweg.

In deze combinatie schuilt mijn kracht omdat ik een vraagbaak voor deelnemers ben, ik me als auteur kan verplaatsen in jouw schrijfproces en als docent je het gereedschap aanreik om je schrijven naar een hoger niveau te tillen

Waar is de Schrijfsalon?

Het adres van de Schrijfsalon is Riet 15 in Huizen in de Schrijfsalon. Kosten: 29 euro keer, inclusief de thee en lekkernijen. Via Tikkie vooraf te voldoen. Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Je kunt je ook met een groep vrienden en/of vriendinnen aanmelden (max 6). Zo leer je elkaar op een andere manier kennen en kom je wellicht nieuwe dingen over elkaar te weten… (Informeer  naar  de  groepskorting)

 

Reserveren:

In overleg een dagdeel te reserveren. Ook is het mogelijk om op locatie een workshop te boeken. Neem voor de mogelijkheden even contact met mij op.

Liever een cursus?

Volg je liever een basiscursus creatief schrijven waarin alle facetten van het schrijven van een verhaal en diverse dichtvormen aan bod komen? Dat kan natuurlijk ook. Op respectievelijk maandag 1 mei en vrijdag 5 mei 2023 start er een cursus creatief schrijven in Schrijfsalon Janine. Voor meer info en aanmelden klik HIER.

Wat Je Misschien Ook Leuk Vindt...

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.