Janine van der Hulst

Het Huizer Schrijversgilde en Schrijfsalon Janine


Het Huizer Schrijversgilde onder nieuwe vlag

Het Huizer Schrijversgilde is in het najaar van 2017 opgericht door Janine van der Hulst. Eens per maand kwam de groep schrijvers in Schrijfsalon Janine bijeen. We wisselden schrijfervaringen en schrijfcreaties uit en trainden met inspirerende schrijfoefeningen de creatieve schrijfvaardigheden. Om andere (aspirant) schrijvers de kans te geven mee te doen, gaat het Huizer Schrijversgilde verder onder de vlag van Schrijfsalon Janine

Huizer Schrijversgilde nieuwe stijl

In de nieuwe stijl zijn de beste ingrediënten van een Schrijfcafé en een theesalon samengevoegd, waarbij de essentie op het samen schrijven ligt. Onder het genot van een warme kop thee en heerlijke lekkernijen schrijf je aan de hand van schrijfoefeningen verrassende creaties. Je kunt je individueel of met een groep vrienden en/of vriendinnen aanmelden. Er is plek voor maximaal zes personen. Klik HIER voor meer info.

Jouw verhaal of gedicht gepubliceerd

In 2018, 2019 en 2021 publiceerden de leden van het Huizer Schrijversgilde onder leiding van Janine van der Hulst hun beste schrijfcreaties in verhalen- en gedichtenbundels. De eerstvolgende uitgave is een literair magazine.

Deelnemers maken kans op publicatie in literair magazine 

In het literair magazine wordt het mooiste werk van deelnemers opgenomen. Een hiervoor aangesteld redactieteam maakt een keuze uit de inzendingen. Als je verhaal of gedicht is geselecteerd, wordt het geplaatst in het nieuwe literair magazine HuiZZtijl, dat twee keer per jaar, één keer in juni en één keer in december, zal verschijnen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte worden gebracht over deze uitgave. Klik daarvoor HIER.