Janine van der Hulst

Het Huizer Schrijversgilde


Het Huizer Schrijversgilde

Het Huizer Schrijversgilde is in het najaar van 2017 opgericht door auteur, manuscriptredacteur, docent creatief schrijven, persoonlijke schrijfcoach en uitgever Janine van der Hulst (eigenaresse Uitgeverij Lieve Hart). Eens per maand komt de groep schrijvers in een ongedwongen en gezellige sfeer bijeen. Ze wisselen schrijfervaringen uit en trainen met inspirerende schrijfoefeningen de creatieve schrijfvaardigheden. Ook vertellen zij elkaar wat zij zoal aan boeken, verhalen en gedichten hebben gelezen en geschreven.

De leden van het Huizer Schrijversgilde komen uit Huizen en omstreken.

Het Huizer Schrijversgilde heeft ook een eigen Facebookpagina waar de deelnemers regelmatig een update plaatsen.

In 2018, 2019 en 2021 publiceerden zij drie verhalen- en gedichtenbundels. De eerstvolgende bundel zal naar verwachting voorjaar 2023 verschijnen.

Open Podium

Op iedere laatste zaterdag van de maand organiseert het Huizer Schrijversgilde in samenwerking met de bibliotheek in Huizen het Open Podium voor songwriters, schrijvers en dichters. Zij kunnen dan hun muziek, verhalen en gedichten ten gehore brengen. Dit duurt van 10.45 tot 12.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar janinevanderhulst@gmail.com. Meer informatie lees je HIER.