Janine van der Hulst

Schrijfsalon en cursussen creatief schrijven

Wil je je schrijfvaardigheden verbeteren en je creativiteit ontplooien? Naast mijn werk als manuscriptredacteur vervul ik met veel plezier mijn rol als gecertificeerd docent creatief schrijven van verhalen, gedichten en non-fictie.

Met oefeningen en praktische tips krijg je vaardigheid in het schrijven. Ook vind je je eigen unieke stem. Of je nu een beginnende of een meer ervaren schrijver bent, mijn lessen dagen je uit om het beste uit jezelf naar boven te halen.

De cursussen en Schrijfsalons (mix schrijfcafé en theesalon) worden zowel thuis – in de gelijknamige Schrijfsalon – gegeven, als op locatie. Je mag onbeperkt koffie en/of thee drinken en er staan versgebakken lekkernijen op tafel.

Zoek je iemand met veel ervaring in het boeken- en schrijversvak, en wil je creatief schrijven leren, meld je dan aan voor de Schrijfsalon of voor een van mijn cursussen, dan gaan we samen aan de slag!

Wil je manuscriptredacteur worden, dan kun je de cursus manuscriptredactie volgen. Lees er HIER meer over.

Overzicht cursussen:

Cursus creatief schrijven voor beginners mei-juli 2023 in de Schrijfsalon in Huizen. Lees er HIER meer over.

Cursus creatief schrijven voor beginners online juni-juli 2023. Lees er HIER meer over.

Cursus creatief schrijven voor gevorderden september-december 2023 in de Schrijfsalon in Huizen. Lees er HIER meer over.

Cursus creatief schrijven voor beginners en gevorderden extra lang in de periode september 2023 t/m april 2024 in het Schrijfatelier in Harderwijk. Lees er HIER meer over.